In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode voor aktivo.ning.com om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Wandeling en open monumenten bezoeken in de omgeving van Santpoort-Noord. 13 km

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 8 september 2018

De wandeling start vanaf het station van Santpoort-Noord.
Na ongeveer 1200 meter komen we bij Buitenhuis Duin en Kruidberg aan waar ik eerst wil koffiedrinken op het terras. Daarna gaan we het Buitenhuis bezichtigen.De tuin zelf is al prachtig . Het is in engelse landschapsstijl ontworpen. In verband met openbaar monumentendag zullen er nu meerdere vertrekken geopend zijn die ik graag wil bezoeken.

Nadat we dit gezien hebben wandelen we naar Landgoed Beeckestein.
Op dit landgoed staat Buitenhuis Beeckestein.
Dit buitenhuis wil ik nu van binnen bezichtigen.
Op openbaar monumentendag is het vrij toegankelijk en het heeft ook nog een mooie tuin en park.
De wandeling gaat weer terug naar Santpoort-Noord.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.