Wandeling Santpoort-Noord naar Haarlem via Overveen 14 of 18 km.

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 10 december 2017

Vanaf Santpoort-Noord lopen we mooi door de bossen van Duin en Kruidberg naar Overveen toe. We lopen ook nog langs duinvennetjes door de mooie natuur. We passeren het station van Overveen waar we nog wat kunnen drinken in de gezellige stationsrestauratie en afscheid kunnen nemen van de mensen die het nu wel welletjes vinden.
Je hebt dan ongeveer 14 km gelopen.

Ik ben van plan wanneer het weer goed is door te lopen tot Haarlem.
We lopen de binnenstad van Haarlem tegemoet met invallende duisternis en we kunnen genieten van de feestelijke verlichte binnenstad en we kunnen nog wat drinken en eventueel eten bij de Grote Markt.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.