In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Weekje weg Duitsland

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Maandag 20 mei 2019

Hallo allemaal. Ik wil graag weten of er interesse is in een weekje (week21) weg, vier dagen, maar kan langer als de groep dat wil.
Ik wilde naar hotel AM Fang gaan. Dat is een hotel met formule all inclusief, voor een bedrag van ongeveer (prijs volgt nog ) 150 euro .
Wil je weten wat er te doen is, kijk dan op weekendje weg hotel Am Fang. Graag wil ik dit zo snel mogelijk weten.

Als je het hotel niet weet te vinden geef me een privé mailtje dan help ik je.
Het lijkt me bij voorbaat al leuk, maar ik kan niet in jullie portemonnee kijken, maar een leuke mini vakantie is het wel.
Dus kijk even naar hotel Am Fang en bekijk wat er te doen is, dan hoef je nog niet eens te gaan. Ik hoor het wel.

Groeten Harrie


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.