Winterland Breda

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Vrijdag 29 december 2017

Deze winter wordt het karakteristieke centrum van Breda weer omgetoverd tot dé wintersensatie van Nederland. Elf dagen lang kan jong en oud genieten van een winterland om van te dromen. Haal muts en sjaal uit de kast en loop door een prachtig winterland vol verrassingen.

Op de Grote Markt zijn genoeg stalletjes, waar je wat kan gaan drinken of gaan eten.

Na 21:00 uur kunnen we voor de liefhebbers nog een Borrel gaan drinken in een gezellig Café op de Grote Markt of Havermarkt van Breda.

Hoe laat het dan gaat worden kan ik zo niet zeggen, maar dat er gezellige cafés in Breda zijn, dat is één ding wat zeker is.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.