Voorschot of garantstelling

Kan ik een activiteit organiseren zonder een financieel risico te lopen?

Jazeker. Als je een reservering wilt maken, of alvast kaartjes wilt kopen, dan kan dat in principe zonder financieel risico. Het is hierbij wel belangrijk dat je van tevoren toestemming vraagt aan het bestuur via bestuur@aktivo.nl. We kunnen garant staan voor het bedrag dat je tekort komt bij te weinig aanmeldingen. Ook kunnen we je een voorschot verlenen als je een bedrag zou moeten voorschieten. Zorg wel dat je altijd eerst overlegt met het bestuur van Klub Aktivo, voordat je een financieel risico aangaat.

Om geld te kunnen vragen aan je clubgenoten is het noodzakelijk om op de lijst van geverifieerde organisatoren te staan. Hoe je dat doet vind je op de pagina Organisatoren.

Er zijn natuurlijk ook allerlei activiteiten die je sowieso zonder financieel risico kunt organiseren, zoals een wandeling, een museumbezoek, een etentje, etc. Wil je graag advies over het organiseren van een activiteit, neem dan contact op via info@aktivo.nl of bel 085-2733560.

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.