Vandaag gaan wij 2 musea in Nijmegen bezoeken: Museum Valkhof en De Bastei. 

Het Valkhof Museum heeft diverse tentoonstellingen, o.a.:

Into the Black Hole: Betreed het ruimtevoertuig, laat de zwaartekracht los en neem een duik Into the Black Hole. Zwarte gaten stellen ons bevattingsvermogen op de proef en roepen vragen op over ons eigen bestaan. Ze zijn het punt waar de wetenschap eindigt en de verbeelding begint. Into the Black Hole brengt wetenschap en hedendaagse kunst samen om je het mysterie van het zwarte gat te doen ervaren.

Vogelvreugd: Het Radboud Erfgoed presenteert een mini-tentoonstelling over vogels in en om Nijmegen in het Valkhof Museum. De presentatie in de terugkerende Radboud Erfgoed ladekast werpt licht op vogels die verdwijnen, nieuwkomers in de stad en soorten die zich hebben aangepast aan het bruisende stadsleven.

Het tweede museum is De Bastei: museum voor natuur en cultuurhistorie.

Voor meer info: www.debastei.nl en www.museumvalkhof.nl.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Wie gaat er mee na afloop een hapje eten

  • Ik ga niet mee uiteten

    

    

 • Dit uitje wordt verzet naar zaterdag 27 juli

 • De mensen uit het westen reizen via utrecht en daar rijden volgens de reisplanner wel treinen

 • Hoi Henriette, 

   Vanaf 4 juli tot en met 19 augustus as is NS station Amersfoort onbereikbaar, zie ook de onderstaande link. Voor veel van de deelnemers uit het Westen, die met het openbaar vervoer reizen lijkt het me  knap lastig om dan Nijmegen te bereiken. 

  https://www.treinreiziger.nl/prorail-werkt-7-weken-aan-het-spoor-ro...

  Groetjes, 

  Corine 🙋‍♀️🍀☺️🪷

  ProRail werkt zeven weken aan het spoor rond Amersfoort: langdurig geen treinen
  Deze zomer voert ProRail ingrijpende werkzaamheden uit rond Amersfoort. De sporen aan de westzijde van het station worden volledig vernieuwd. Daardoo…
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.