• zondag 13-11-2022 van 12:00 tot 19:00
 • Plaats: Oudewater
 • Laatste wijziging: 9 november

Vandaag gaan wij in Oudewater 2 musea bezoeken: Museum De Heksenwaag vertelt het verhaal over de heksenvervolging en de rol van Oudewaterse waag. Het tweede museum is het Touwmuseum. Naast een vaste tentoonstelling van hennep tot touw wordt er bijna jaarlijks een nieuwe tentoonstelling ingericht.

Voor verdere info:
www.heksenwaag.nl
www.touwmuseum.nl

 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Hoi Henriette, ik zie dat ik te laat ben met een tijdslot. Ik kan pas 13.30 of 15.45 uur. Dus ik heb ook besloten om me af te melden.

  • jos ik heb net bericht gehad van het museum je kunt op ht gevraagde tjdstip als nogmee zou gezellig zijn

  • Hoi Henriette, dank je wel voor het contact opnemen met het museum. Maar ik heb inmiddels al andere al andere plannen gemaakt voor het weekend. Ik zie je dan bij je volgende uitje.

 • Henriette, ook ik haak af. Nu een te klein groepje en ik had liever ook het touwmuseum bezocht dan was de lange reis meer de moeite waard geweest. Die zou al langer duren door werkzaamheden op het spoor.
  Hopelijk lukt het een volgende keer.

 • Hoop dat jullie toch gezellig  hebben, ga wel andere keer mee, groetjes Astrid 

 • Het wordt een steeds kleiner groepje. Ik denk dat ik ook afzeg. Bedankt voor je goede zorgen Henriette.

 • Henriette,

  Blijft het tijdstip van samenkomst in Utrecht dezelfde?
  Ik neem aan dat we in Utrecht met de bus naar Oudewater moeten?

  Theo

  • Wij gaan met de bus 12vuur op het station

 • Je hoeft geen tickete te hebben alleen een reservering is voldoende

 •  Ik heb een mail gestuurd of wij als froep kunnen komen .Indien dit niet kan ga ik en de gene die een ticket hebben met mij mee . Volgend jaar als het touwmuseum geopend wordt herhaal ik dit

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.