• zaterdag 08-07-2023 van 12:30 tot 18:30
 • Plaats: Schiedam
 • Laatste wijziging: vrijdag 05-05-2023

Vandaag gaan wij 2 musea bezoeken, nl. Het Stedelijk Museum en Het Nationaal Coöperatie Museum.  Het Stedelijk Museum heeft meerdere tentoonstellingen over kunst en geschiedenis. Het coöperatieve museum is gehuisvest in een woning uit 1891. Men gaat via een winkeltje naar binnen. Er is geen lift in het museum. Voor verdere info: www.cooperatie-museum.nl en www.stedelijkmuseumschiedam.nl

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • De deelnemerslijst blijft gelukkig in tact, Henriette👍🤗!

  Tot ziens in Schiedam op 8 juli as!

  Groetjes,

  Corine 🙋‍♀️🍀🌞

 • De gene die mee gaan  kunnen als eerste mee

 • Deze activiteit wordt verzet naar zaterdag 8 juli

  • Hoi Henriette,

   N.a.v. jouw berichtje lijkt het me handig dat je de daad bij het woord voegt en deze activiteit ook daadwerkelijk doorschuift naar 8 juli as. 

   Bedankt alvast! 

   Groetjes,

   Corine👍🍀🙋‍♀️

 •  Hoi Henriette, 

  Wordt het een lunchgerecht of blijft het bij koffiedrinken voorafgaand aan je activiteit? Het stedelijk museum beschikt ook over een horecagelegenheid las ik...Misschien is het een idee om daar te starten? Zo houden we wat meer tijd over om de 2 musea goed te kunnen bekijken. Het is maar een idee...

  Zonnige groeten🌞🌞🌞 vanaf het grootste eiland van de Antillen🏝! 

  Corine👍🙋‍♀️

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.