• 18-04-2022 van 11:30 tot 17:30
  • Plaats: Leerdam
  • Laatste wijziging: 16 april

Deze wandeling op 2e Paasdag gaat van station Leerdam naar station Beesd, langs de Linge. Dus GEEN rondwandeling.

Info wandeling: OV stapper Linge

Het kan zijn dat de bloesem van de fruitbomen al uitgebloeid zijn, maar ja, we hebben dan nog een mooie omgeving langs de Linge.

Wandelen over de dijk van de schilderachtige Linge.  We lopen door oude stadjes als Leerdam en Asperen en langs het befaamde fort Asperen, onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Met een grote bocht volgen we de Molendijk en komen we door Acquoy met zijn scheve toren, Rhenoy en Rumpt. We eindigen op station Beesd. Vanaf dit station kun je huiswaarts, of met de trein terug naar station Leerdam.

De route gaat wel grotendeels over geasfalteerde wegen en paden. Enkele stuksjes lopen we over graspaden. Deze kunnen na regen glad en drassig worden. Trek dan goede (waterdichte) schoenen aan.

 

Omdat het 2e paasdag is, kan het zijn dat we onderweg geen horeca treffen.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.