Op deze 1e pinksterdag hebben we hopelijk mooi weer. Ik wil graag mijn clubgenoten kennis laten maken met het mooie groene gebied waar ik woon, want dit is ook Den Haag. 

We lopen vanaf de Uithof richting Villa Ockenburg waar we eerst koffie gaan drinken. In Ockenburgh staat alles mooi in bloei. Via het hyacintenbos lopen we door naar het beschermd gebied Solleveld.

Aansluitend lopen we naar het strand Kijkduin (opgang 2). Ik zal daar ook reserveren voor een lunch bij een van de strandtenten. 

Na de lunch lopen we richting de Zandmotor. Een uniek experiment waar met de natuur gewerkt wordt aan de versterking van de kust. Via de duinen gaan we weer terug richting de Uithof. 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Nog het exacte adres:

    We spreken af vòòr sporttainment Center de Uithof

    Jaap Edenweg 10;2544 NL Den Haag

    OV:

    vanaf CS Den Haag Centraal, tram (boven) lijn 4 richting de Uithof (eindhalte). Is nog 2 minuten lopen richting sporttainment Center de Uithof. 

  • Nog aanvullend. Het is ong. 18 km in totaal. 

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.