• 28-12-2019 van 15:45 tot 20:45
  • Plaats: Amsterdam
  • Laatste wijziging: 29-12-2019

We nemen eerst de tram naar Het Leidsche Plein en we lopen dan naar Het Vondelpark toe. In het Vondelpark wil ik eerst een rondje wandelen. Daarna wil ik in de buurt van Het Leidsche Plein ergens gaan zitten en wat warms te drinken of eventueel wat te gaan eten.

Als het helemaal donker is kunnen we starten met de ligtjeswandeling. Langs een bepaalde route staan overal verlichte kunstobjecten die ik wil bekijken. Dit jaar gaat het over de geschiedenis van de stad.

Mocht je onderweg moe of koud worden kan je altijd met de tram weer terug naar het station gaan. Ik wil ook nog ergens in een cafe zitten om ons weer op te warmen.

 

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • We hebben de route weer opgepakt en de andere lichtopjecten gezien tot we weer op het punt kwamen waar we van de route verkeerd liepen.

    Groetjes, Rainer
    • Gelukkig maar, al hadden ze de route wel wat duidelijker kunnen aangeven.
  • Nogmaals bedankt Rainer voor het organiseren. Ik vond het gezellig en leuk om Amsterdam weer even te hebben gezien. De pizzeria was prima en ik hoop dat jullie nog diverse lichtobjecten hebben kunnen vinden. Tot ziens!
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

 
 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.