Houd rekening met de geldende coronamaatregelen.
 • 16-01-2022 van 12:45 tot 17:00
 • Plaats: Amsterdam
 • Laatste wijziging: zaterdag

Vandaag gaan we er met elkaar weer een mooie en gezellige dag van maken in Amsterdam.

We verzamelen om 12.45  uur en gaan rond 13.00 uur een lekkere lunch gebruiken bij restaurant De Kroonprins, gelegen aan de Prins Hendrikkade 56. 

https://www.restaurant-dekroonprins.nl

Na de lunch lopen we dan richting Rederij Lovers (= 5 minuten), waar we om 15.00 uur gaan inchecken. 

https://www.lovers.nl/ 

De afvaart van de boot voor deze mooie Light Festival Cruise is om 15.30 uur. 

Het thema van het festival is: Celebrate Light! Het is de tiende versie van dit populaire evenement. Tijdens deze jubileumeditie gaan we genieten van meer dan 20 lichtkunstwerken langs een prachtige vaarroute in het centrum van Amsterdam.

De Light Festival cruise tijdens de zonsondergang duurt 75 minuten en vaart vanwege Corona alleen om 15.30 uur.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Mogelijk kunnen jullie wel gewoon de route wandelen ,of hebben ze de lichten ook gedoofd ? 

   

  • Hai Jacob,

   Dankjewel voor je goede tip👍; mooi idee; had zeker gekund! Maar zonder horeca en toegang tot toiletten onderweg is dat niet voor iedereen een optie helaas...Dus wacht ik eerst de versoepelingen af; dat lijkt me voor nu het beste. 

   Tot horens/ziens🙋‍♀️.

   Hartelijke groeten, 

   Corine🍀😊

 • Hoi Corine en iedereen,

  Het zat er al aan te komen. Jammer, maar vooral voor de (betreffende) ondernemers.

  Iedereen een fijne dag, vandaag, maar ook morgen.

  Corine, dankjewel voor jouw inzet.

 • Beste allen,

  Helaas wordt deze activiteit geannuleerd omdat de Coronamaatregelen voor de horeca en de kunst & cultuursector nog immer voortduren (na de persconferentie van vanavond).

  Op de website van Lovers staat te lezen dat zij gesloten zijn in verband met de nieuwe coronamaatregelen. Vanwege je geboekte ticket neemt Lovers zo snel mogelijk contact met je op via de e-mail (deze kan in je spam terechtkomen). Zij bieden aan dat je je ticket kunt verplaatsen of annuleren. Ik zou in dit geval voor annuleren kiezen.

  Mocht je nu niets horen dan kun je ze bellen op het volgende telefoonnummer: 020-5301090.

  Restaurant De Kroonprins heeft ons bezoek aan hen eveneens geannuleerd. Ook zij zien heel graag opnieuw naar ons uit op een geschikter moment, dat er wat mij betreft zeker zal komen!

  Zodra de versoepelingen een feit zijn gaan we er met z'n allen weer een mooie dag in Amsterdam van maken. Blijf dus positief denken en zie net als ik uit naar betere tijden, die er vast en zeker zullen komen! Houdt moed; hoop doet leven 👍🤗! 

  Hartelijke groeten🍀,

  Corine🙋‍♀️

 • Hallo Astrid,

  Dankjewel voor je pb-tje waarin je meldde dat je wegens buikgriep helaas niet kunt deelnemen aan de cruise door de Amsterdamse grachten tijdens het Light Festival. 

  Ik wens je hierbij van harte beterschap en sterkte toe.

  Zou je je naam ajb ook nog even willen verwijderen van de deelnemerslijst zodat zich nog een nieuwe deelnemer kan aanmelden? Dat zou heel fijn zijn. Mocht dat je nu niet lukken dan kun je de webmasters vragen dit voor jou te doen. Bedankt alvast! 

  Vriendelijke groeten, 

  Corine

 • Beste allen, 

  De kok van  De Kroonprins liet me weten dat we van harte welkom zijn in zijn restaurant voor een lekkere en gezellige lunch, voorafgaand aan het Light Festival.

  En nu maar hopen dat de horeca haar deuren weer mag openen na vrijdag 14 januari as...Laten we net als deze positief ingestelde man van het beste uitgaan en erop vertrouwen dat we elkaar weer mogen treffen op zondag 16 januari as, bij leven en welzijn👍😊. 

  Tot gauw, heel gezellig!

  Hartelijke groeten, 

  Corine 🙋‍♀️🍀

   

 • Beste allen,

  Ons mooie uitje Amsterdam komt in zicht, heel fijn☺.  Om de boot niet te missen lijkt het me handig om alvast een kaartje te kopen. Zelf heb ik enige tijd geleden al een ticket gekocht daar de huidige lockdown tot en met vrijdag 14 januari as zou duren.

  Mocht de lockdown nu toch verlengd gaan worden dan wordt je reeds gekochte kaartje door Lovers vergoed en krijg je je geld terug, zie de informatie op hun website hierover. 

  Laten we van het beste uitgaan en elkaar treffen op zondag 16 januari as, heel gezellig 🤗👍⛴. 

  Hartelijke groeten, 

  Corine🙋‍♀️

 •  Hallo Corine,

  Wat een leuke aktiviteit! Ik ben al vaker naar het light festival geweest, maar heb het nog nooit vanaf het water meegemaakt.

  Is de verzameltijd 12.45 (begin van de tekst) of 13.00 (staat bij waar ontmoeten we elkaar).

  Hartelijke groet,

  Els

   

  • Ha Els, 

   Hartelijk dank voor je enthousiaste berichtje,  heel attent😃. Je bevinding klopt helemaal, goed opgemerkt 👍😊.

   Ik heb daarnet het tijdstip veranderd in de tekst zodat alles nu weer synchroom loopt en klopt. 

   De ervaring op 12-12 jl leerde me dat we die 15 minuten extra bij De Kroonprins goed kunnen gebruiken daar we nu ook weer met een grote groep zullen zijn, net zoals op zondag 12 -12  jl het geval was, (wat overigens veel gezellig was 👋☺).

   We verzamelen dus om 12.45 uur bij de piano op het CS en zullen van daaruit lopen naar de nabijgelegen "Kroonprins"  voor een lekkere lunch rond 13.00 uur. 

   Heel gezellig dat je er deze keer ook weer bij zult zijn👍😊! 

   Tot horens/ziens!

   Hartelijke groeten, 

   Corine 

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.

Aan- en afmelden

 

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.