• zondag 13-02-2022 van 12:30 tot 19:30
 • Plaats: Amsterdam
 • Laatste wijziging: 10 februari

Vandaag gaan wij naar het Anne Frank Huis en het Verzetsmuseum. Wij starten met een kop koffie bij Loetje van daaruit lopen wij in ongeveer 20 minuten naar het Anne Frank Huis. In het Anne Frank Huis zie je hoe Anne Frank samen met haar ouders leefde tijdens de tweede wereldoorlog toen zij ondergedoken zaten. 

Voor verdere info www.annefrank.org

Als wij dit bezocht hebben gaan wij naar het Verzetsmuseum waar wij een goed beeld krijgen over het verzet tijdens de tweede wereldoorlog.

Voor verdere info www.verzetsmuseum.org

 
 Willen jullie een ticket voor 13.45 bestellen 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 •  Ik kon bij het verzetsmuseum geen tijdslot vinden

  • Nee je hoeft geen tijdslot in het museum te hebben

 • Het tijdslot voor het verzetsmuseum is 16.00

 • Henriette er staat geen tijdslot aan gegeven voor het verzetsmuseum. Aangezien ik niet bij het Anne Frankhuis terecht kan zou ik wel graag kaart reserveren voor verzetsmuseum.

 • Henriette hoe laat verwacht je mij in het verzetsmuseum?

 • Sorry, Henriette natuurlijk.

 • Sorry Corine maar ik kan geen kaart meer krijgen voor die dag helaas. Erg jammer. Ik zal nog proberen kaart voor het verzetsmuseum te kopen. Hoe laat verwacht jij mij daar?

 •  Corine, ik heb in de ochtend nog iets te doen. Ik kom rechtstreeks door naar het Anne Frankhuis zondag. Ik houd je gedurende de dag op de hoogte hoe laat ik daar zal zijn.

 • De tickets voor het Anne Frank Huis zijn inmiddels uitverkocht.

 • Hoi Henriette,

   ik zag op mobiel dat er een plekje vrij was maar inmiddels weer vergeven. 

  Jammer hoop de volgende keer iets sneller te kunne reageren. En misschien komt er nog een plekje vrij. Ik wacht af. Tot ziens groetjes Bianca

   

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.