Wanneer je naar dit museum gaat, ontdek je welke invloed media op ons leven heeft. Helaas sluit dit museum in september 2024. In 2019 nam Beeld en geluid het zwaar noodlijdende museum voor Communicatie over <COMM> in het verleden bekend als PTT museum. In Hilversum is ook een locatie. Maar door kosten en diverse andere oorzaken is er geen andere optie dan het gebouw te sluiten en in Den Haag op kleine locaties verder te gaan.

We kunnen er nu nog naar toe. Er zijn vaste tentoonstellingen, je kunt er voor je bedrijf media bedrijfsruimte huren, er zijn workshops en rondleidingen. Expositie: My First Smartphone waar je ontdekt wat je er nu allemaal mee kan doen, waar je vroeger je informatie haalde uit bijvoorbeeld spoorboekjes en spaarbankboekjes. Tot 2007 had niemand nog een smartphone, wat een verandering! Je kunt dit nu allemaal bekijken. Er is genoeg te zien in dit historische pand.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Bedoel je met Den Haag binnen, Den Haag centraal?

  • Ik bedoel Den Haag Centraal, groetjes

 • Willen  jullie nog een ticket reserveren op datum, groetjes Astrid

 • Voor Beeld en Geluid museum Den Haag reserveer je een ticket op datum niet op een bepaald tijdslot.

  Tijdslot is alleen voor het museum in Hilversum.

   

  • Klopt heb aangepast groetjes tot dan!

 • Let op datum is nu anders had een dubbel uitje erop gezet.  is nu goed!!

 • Hoi Astrid je hebt op 15/6 ook al het design museum staan. Klopt deze datum wel? 

  • Ja ik kreeg een reactie van Henriette, heb de datum gelijk aangepast,bedankt voor reactie groetjes

  • klopt zag ik ook

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.