• zaterdag 15-10-2022 van 11:30 tot 17:30
  • Plaats: Voorschoten
  • Laatste wijziging: donderdag 13-10-2022

Diep onder de grond van Voorschoten en een gedeelte van Leiden wordt ondergronds een snelweg aangelegd die de A44 met de A4 moet verbinden. De tunnel ligt op de diepste plek zelfs 30 meter onder de grond en komt weer boven naast de plaats waar nu het informatiecentrum ligt.

Het hele project gaat 1 miljard euro kosten en er komt niet alleen een tunnel maar de gehele infrastructuur daar rondom wordt veranderd.

Ik vind het interessant om een groepje te zien wat er allemaal gaat gebeuren en welke techniek er toegepast wordt. Een medewerker van het bezoekerscentrum gaat dat allemaal uitleggen.

We wandelen vanaf het station van Voorschoten er naar toe en we maken een mooi rondje rond de Vlietlandse plas, we lopen door Landgoed Duivenvoorden en we zien het kasteel daar en we lopen dan weer terug naar het station van Voorschoten.

Onderweg kunnen we 2 keer gebruik maken van de horeca. De eerste na ongeveer 3 kilometer met zicht op de Vlietlandse plas en de tweede ongeveer 3 kilometer voor het einde van de wandeling.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • De rondleiding is nu gereserveerd voor 14 personen.

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.