• zondag 22-01-2023 van 12:30 tot 20:00
 • Plaats: Amsterdam
 • Laatste wijziging: 22 januari

Vandaag gaan we twee kleine musea bezoeken. Als eerste het Pianola Museum. Dit museum ligt in de Jordaan. Het museum biedt een overzicht van de geschiedenis en de manier van spelen van de pianola. Een instrument dat tussen 1930 en 1935 gebouwd werd. Het tweede museum is het verzetsmuseum i.v.m. sluiting pipemuseum   

www.verzetsmuseum.org

www.pianola.nl

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Bedankt

   

  Margret

 • Hallo Henriette

  Waar verzamelen we ons. Bij Loetje of kroonprins?

   

  Groetjes Margret

 • Wij gaan lunchen bij de kroonprins

 • Hoi Henriette, 

  Vorige week liepen we met de gids van het Theo Thijssenmuseum door de Jordaan en zagen we het museum dat jij binnenkort wilt bezoeken.

  Als ik me niet vergis heet dat museum het Pianolamuseum i.p.v. het pionala museum...Misschien even de titel van je activiteit even veranderen? Zie maar!

  Groetjes,

  Corine 

 • Ivm sluiting van het pipe museum gaan wij nu naar het verzetsmuseum

 •  Henriette, het Amsterdam pipe museum is op zondag niet geopend zag ik net op hun website.

  • Klopt heb de activiteit aan gepast

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.