Vandaag kunnen wij het Centraal Museum aan de zuidkant van het centrum van Utrecht bezoeken.

Naast de vaste collectie is daar de tentoonstelling 'Op scherp' die schilderijen laat zien die bijna in fotokwaliteit zijn geschilderd. De vaste collectie omvat een stoel van Rietveld, werken van Mondriaan, opvallende modeartikelen en veel schilderijen uit moderne tijd en ouder werk vanaf de late middeleeuwen. 

Naar het museum gaan wij lopen (niet helemaal in rechte lijn), 2 tot 3,5 km door een mooi deel van het oude centrum waarbij we de drukke winkelstraten grotendeels vermijden. Daarna gaan we lunchen in de voormalige rechtbank en even na 14 uur zullen we dan bij het museum aankomen. Hopelijk wordt het een leuke dag! 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Vandaag hoorde ik dat ze bij de lunchgelegenheid liever geen aparte digitale betalingen willen. Dus probeer wat cashgeld mee te nemen, en anders stuur ik je achteraf een betaalverzoekje.

    Verder hoorde ik bij het museum dat de ticketprijs 1 euro hoger zou zijn. Maar dat staat niet op hun website, dus dat is wat onduidelijk...  In het museum is trouwens ook nog de mogelijkheid om even het museumcafé te bezoeken. Groetjes, Koen

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.