• zondag 08-08-2021 van 13:00 tot 16:00
 • Plaats: Leiden
 • Laatste wijziging: woensdag 04-08-2021

Op nog geen 5 minuten lopen vanaf het centraal station staat een mooie stellingkorenmolen uit 1743. Deze molen is de enige die overgebleven is van de 19 windmolens die er vroeger in Leiden waren. 

De molen is inmiddels een museum en vandaag gaan we een kijkje nemen hoe het leven op en rond de molen er ooit uitzag. We beklimmen de molen naar boven via de steile trappen. Op de tweede verdieping kunnen we naar buiten en hebben we een mooi uitzicht over Leiden. 

Na het bezoek aan de molen kunnen we wat gaan drinken op een gezellig terrasje en/of nog een stukje door de stad wandelen.

Voor meer info: www.molenmuseumdevalk.nl

Reserveren is nu nog steeds nodig: tijdslot 13.20 uur

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Heb net gereserveerd. Kon alleen nog voor tijdslot 13.00 uur of 14.00 uur. Heb maar 13.00 uur gekozen. Dan ga ik er direct heen. 😏

  • We komen elkaar dan wel in de molen tegen, wij zijn er niet veel later dan 13.00 uur. Je kunt als je binnen bent ook even beneden op ons wachten, maar kijk maar wat je doet. 

    

  • Oké. Misschien ga ik wel naar boven. Dan zie ik jullie aankomen. Het mag toch niet te druk worden in de molen. En dan kan ik alvast wat foto's nemen.

    

 • het tijdslot is al vol zie ik. Ik heb dan 13.40 uur genomen. Ik neem aan dat dit niet zo'n groot probleem is toch?

  • Ja dat is ook goed. 
   Maar we lopen toch ons eigen rondje door de molen en komen elkaar vanzelf tegen. Advies aan iedereen die meegaat; reserveer zo snel mogelijk, want het loopt blijkbaar hard met de reserveringen. 

  • Dieke, mocht je ons toch vooraf even willen treffen, dan zien we je om 1 uur op het station Leiden voor de Hema, het is 3 minuten lopen vanaf het station naar de Molen, maar je mag natuurlijk ook zelf eerder naar de molen toe gaan (en erin). 

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.