• 10-10-2020 van 12:30 tot 20:00
 • Plaats: Leiden
 • Laatste wijziging: 9 oktober

Vandaag gaan wij naar het Boerhaave museum. Daar wil ik de tentoonstelling 'Pandemie' bezichtigen. Je krijgt een beeld over de verschillende pandemiën die wij gehad hebben in het verleden. Voor verdere info https://rijksmuseumboerhaave.nl/

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Voor mij geldt het zelfde mensen, ik wil eigenlijk alleen naar die pandemie toe, vandaar dat ik mij helaas ook terug trek van deze leuke activiteit. Ik hoop sommige mensen dan volgende week zaterdag te kunnen ontmoeten na lange tijd.
 • Hi Henriette Ik heb mij als deelnemer nr 8 kunnen registreren en ik voeg mij graag bij jou en de anderen 0m 12.30 bij de Hema aldaar
  • hanko man leuk dat je mee gaat had je al een kaartje gereserveert
  • dat wil zeggen Henriette een ticket regulier want voor besmet is alles vergeven. Maar ik las de reactie van Corine aan Peter met de suggestie om een regulier ticket te bemachtigen. En dat is gelukt. En komt mooi uit want ik ben nieuw lid en vind het fijn om een eerste kennismaking te kunnen maken met mensen van Aktivo. Bovendien ben ik nog niet in de nieuwe versie van Boerhave geweest en komt nu dus mooi uit.
   Zie er naar uit. Tot morgen.
 • Wij gaan koffie drinken bij happy tosti en na afloop eten bij bota tot zaterdag
 • Ik zie dat ik iets te snel was met aanmelden, dus bij deze meld ik me helaas weer af.
 • Sorry, n.a.v. onderstaande bericht, toch ook afgemeld, volgende keer graag.Veel plezier!
 • Ik wilde zojuist een kaartje kopen voor 14.15 uur maar ze zijn al uitverkocht. Daarom schrijf ik me maar uit voor het uitje.
  • Ook ik 'trapte' hierin Jos. Dus vandaar dat ik me maar weer afmeld. Overigens een andere tijd gaat ook niet, want de gehele dag is uitverkocht.
  • Hai Peter, je kunt nog wel een regulier ticket kopen zonder de expositie "Besmet" zag ik op de website. Dat zou je nog kunnen overwegen, zie maar!

   Tot horens/ziens!

   Hartelijke groeten,
   Corine
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

Inloggen om te zien wie online is.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.