Vandaag gaan we wandelen in de omgeving van Dalfsen en Vilsteren. Door de Zwolse Wandelverenigingen is hier een mooie tocht uitgezet. Via een routebeschrijving te volgen en verder is de wandeling bepijld. Vanaf de startlocatie wandel je zo de bossen in en is het genieten van een prachtig afgewisseld landschap met weide, landgoederen en uiteraard de bossen.12378712266?profile=RESIZE_710x

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Goedemiddag allemaal, je kunt je ter plaatse, dus op de dag zelf inschrijven. Ik heb niet van te voren ingeschreven omdat je kans hebt dat mensen zich afmelden.

 • Hoi Betty,

  Ik word opgehaald door iemand van de organisatie vanaf station Dalfsen om 10.30 uur 
  Ben van plan de 10 km route te lopen.
  Groet,

  Theo

 •  Hoi Betty, kan ik de inschrijfkosten van 5 euro  ter plaatse aan jou betalen? Groet, Henk 

  • Zie berichtje wat ik net heb geplaatst.

 • Hoi Betty, kan ik ook met je meerijden vanaf Zwolle? Groet, Henk

 • Vanaf station Zwolle, achterkant/zuidzijde, kan ik 3 carpoolers meenemen. Graag om 9:50 aanwezig.

  • Betty, graag rijd ik met jouw mee vanaf station Zwolle.

  • Ja Lida, je kan mee.

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.