• zondag 23-04-2023 van 10:40 tot 17:10
 • Plaats: Dalfsen
 • Laatste wijziging: 22 april

Vandaag willen wij, Theo en René, graag de Bos- en Weidetocht van Dalfsen wandelen.

Wij lopen de 15 km tocht. Verzamelen om 10.40 uur bij Café Rest. Madrid Tolhuisweg 5 7722 HS Dalfsen.

Wij gaan om 11.00 uur beginnen met de wandeling, zorg dat jij er dan bent!

Extra info van de site:

Eindelijk weer wandelen in de mooie omgeving van Dalfsen en Vilsteren, waarbij men de keuze heeft om zaterdag of zondag te wandelen. Uiteraard ben je beide dagen ook welkom, maar de routes zijn beide dagen gelijk.

Routes

Men heeft de keuze uit afstanden van 5 t/m 40 km en de routes zijn bepijld en te volgen middels een routebeschrijving. De route voert variërend  over verharde en onverharde paden. Zodra de routes goedgekeurd zijn zullen we op deze pagina een globale beschrijving geven in welke richting de diverse routes voeren.

Vervoer

Er is een ruime parkeergelegenheid. En voor de wandelaars die met de trein willen komen is er een mogelijkheid om zich af te laten halen op het station van Dalfsen. Dit dient men echter wel tijdig (24 uur van te voren) aan te geven via info@zwolle-wandel.nl.  Vergeet daarbij niet de verwachte aankomsttijd door te geven en om hoeveel personen het gaat. Een bereikbaarheidsnummer (mobiel nummer) is zeer wenselijk.

Startlocatie

Cafe-restaurant ‘Madrid’ heeft een ruime startlocatie, met voldoende zitplaatsen binnen. Met een terras aan de voor- en achterzijde kunt u bij mooi weer buiten genieten.

zondag 23 april 2023

Afstanden en starttijden

15 km  09.00 – 12.00 uur

Inschrijfgeld

Leden wandelsportbond         € 3,50

(op vertoon van ledenpas)

Overige deelnemers              € 4,50

Indien je een herinnering wilt betaal je € 3,00 extra

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Wie kan mij ophaven om 10.30u van station Dalfsen??

  • je kunt info@zwolle-wandel.nl mailen en vragen opgehaald te worden. Heb ik ook gedaan.

 • Andre, wil je de aantal deelnemers anders om zetten?

  Bedankt.

  Jan

  • oeps

    

   veranderd

    

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.