• 24-10-2020 van 12:00 tot 20:00
 • Plaats: Apeldoorn
 • Laatste wijziging: 19 oktober

Vandaag gaan wij naar het coda museum met bibliotheek en archief van Apeldoorn. Een bron van inspiratie op gebied van literatuur en kunst. Ontdek de mooiste verhalen van Apeldoorn. Zie voor verdere info https://www.coda-apeldoorn.nl

Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Ha Henriette, ik meld mij ook graag 0m 13.00 uur bij het Coda Museum.
  • Hai Henk,

   Wat leuk te horen dat je meegaat naar het Coda zaterdag as. Het is handig als je je ook nog even officieel aanmeldt bij de activiteit onder het kopje "deelnemer". Daarmee bevestig je je aanmelding en komt de activiteit tevens op 'vol' te staan omdat met jouw deelname het aantal van 8 personen (max.) is bereikt.

   Heel graag tot ziens op zaterdag 24 oktober aanstaande, heel gezellig.

   Hartelijke groeten,
   Corine
  • Dank voor je scherpe opmerking Corine. Wat zit je er toch goed bovenop. Echt een Aktivo-kroonlid!
 • Hoi Henriette, Ik heb mij nu afgemeld vanwege de algemene corona-situatie in Nederland. Ik wens jullie veel plezier (en doe voorzichtig). Groetjes, Koen
 • De horeca is dicht je kunt wat meenemen onderweg is ook een broodje afhalen een optie
  • Hi Henriette,

   Dank voor je reactie!

   Ik ga rechtstreeks naar het museum, rond 13.00, tot zaterdag.

   Groet Miranda
 • Dag miranda 13.00 is goed
 • Hoi Henriette,

  Ga je de verzameltijd nog aanpassen?
  Ik heb een kaartje gereserveerd die geldig is vanaf 13.00, je hebt dan 5 kwartier om alles te bekijken. Dit staat ook op de website van het museum.

  Ik hoor graag van je!

  Groet Miranda
 • Sorry mensen, ik heb mij af moeten melden. Mijn zus is positief getest en ik ga 10 dagen in quarantaine. Het is niet anders. Als jullie uitje nog doorgaat, wens ik jullie een fijne dag.
 • Hoi allemaal, net gebeld met CODA. Het werkt iets anders. Ik had ook en tijdslot met op mijn ticket 13.00 uur. Dat betekent dat je er om 13.00 uur in kunt en om 14.15 uur (het tijdvak waar je voor kiest) er weer uit moet zijn. Je hebt dus een uurtje in het museum. Als je dus om 13.45 uur komt, een krap half uurtje. Is dat de bedoeling? PS: mevrouw zei ook nog dat je rekening moest houden met nieuwe maatregelen. Komen geloof ik vandaag.
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

Inloggen om te zien wie online is.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.