• 02-07-2022 van 11:00 tot 19:00
  • Plaats: Rhenen
  • Laatste wijziging: 1 juli

We verzamelen om 11 uur bij CS Rhenen en starten met een kort stukje wandelen door bebouwing en daarna alleen onverharde- graspaden, door en langs de bossen van Laarsenberg. Na de afdaling van die berg met onderweg een holleweg en spectaculaire vergezichten over de Heuvelrug, beklimmen we heel geleidelijk door een fraai bos de Grebbeberg. Eenmaal boven aangekomen, komen we aan bij Ouwehands Dierenpark; dit is na plm. 5 km.

https://www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/groene-wissel-rhenen-2/15943/

We zijn nu vast toe aan een terras alwaar we genieten van heerlijke verse koffie met een lekker appeltaartje of iets anders. Nu zijn we toe aan het zien van Reuzenpanda's in de mysterieuze wereld van Pandasia. Het neus aan neus staan met de ijsberen, onder de slingerende orang oetans doorlopen en de beren in Expeditie Berenbos bespieden, en nog veel meer.

Ouwehands Dierenpark is bekend van de documentaire op tv "het echte leven in de dierentuin", alweer het 4e seizoen, waarin je mee kunt leven met wat er achter de schermen gebeurd. Steeds is er een verzorger aan het woord. 

Laatst ging het over de mannetjes Mandril die niet optrad tegen een jongere mannetjes aap. Dit viel de bezorgers op, want normaal zou het onbetwiste leiderschap van de groep niet zo maar overgegeven worden. Er moest iets aan de hand zijn met de aap. Na onderzoek door de dierenarts  bleek dat het oudere mannetje geholpen kon worden met pijstillers. Daarna kon hij weer sterk en krachtig optreden.

De eerste drie Aktivo'er die de naam deze Mandril groepsleider naar mij appen of sms-en krijgen een gratis toegangskaart voor de dierentuin. Dus weer er snel bij. (ik heb deze via de Vriendenloterij gewonnen). Ik app het digitale toegangskaartje vervolgens terug.

Degenen die naast het net vissen moeten zelf een kaartje reserveren voor 2 juli tijdslot na 12 uur. De gratis kaartjes hebben uiteraard ook dit tijdslot. https://ticket.ouwehand.nl/nl/tickets

Hebben we genoeg gezien dan wandelen we het dierenpark uit terug naar het station; dit is nog ongeveer 1 km. Onderweg komen we langs pannenkoekenrestaurant de Grebbeberg. 

Degenen die hier trek in hebben gaan gezellig nog een pannenkoek eten. Je kunt ook kiezen voor een salade of een broodje hamburger. De anderen lopen door naar het station. Voor de zekerheid wil ik ook reserveren voor het restaurant, dus laat dat via de site even weten. https://www.degrebbeberg.nl/pannenkoekenhuis/

 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Voor 4 personen gereserveerd om 16.45 uur! Tot morgen!

    • Tot morgen! Stephana 

  • Ik wil graag reserveren voor het pannekoekhuis.

    • Ik wil ook reserveren voor het pannenkoekhuis. 

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.