• 24-10-2020 van 11:30 tot 17:00
  • Plaats: Lelystad
  • Laatste wijziging: gisteren

Maak eens kennis met deze bruisende moderne stad in de Flevopolder!

We maken een combinatie wandeling van een Groene Wissel en Trage Tocht. Eerst doen we een stukje Groene Wissel. Vanaf het station wandelen we door moderne woonwijken en landelijke stadsrand door een parkje. Daarna slaan we af naar het Tuindersbos. We zitten nu in een stukje Trage Tocht. We bewandelen een groot parkeerterrein over naar de hectische Bataviastad. We passeren de replica van het bekende VOC-schip Batavia en de indrukwekkende Houtribsluizen. We gaan zelfs nog even over glooiende duinen en bereiken IJsselmeerdijk. We lopen nu in het groen, mooie grasbanen en door het Zuigerplaspark, een groot bosgebied op de vete klei van de voormalige Zuiderzee. Daarna nemen we een flink rondje om de grote Zuigerplas.

Na de grote plas bewandelen we de ruim opgezette woonwijken naar de gezellige winkelstraten en de modern vormgegeven Stadschouwburg Agora. Het eindpunt nadert en lopen naar station.

Info Groene Wissel: https://www.wandelzoekpagina.nl//wandeling/groene-wissel-lelystad/11869/

Info Trage Tocht: https://www.wandelzoekpagina.nl//wandeling/trage-tocht-lelystad/18606/

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

 
 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.