• 20-08-2022 van 12:00 tot 17:00
 • Plaats: Arnhem
 • Laatste wijziging: zondag

Vandaag gaan we eerst lunchen op de Korenmarkt. Na geluncht te hebben bezoeken we de historische kelders van Arnhem. Om 14.00 uur start daar een rondleiding door een gids van ‘t Gilde Stadswandeling Arnhem. Aansluitend lopen we of met ov naar Museum Arnhem. Dit museum is recent weer geopend. Het museum heeft een collectie van hedendaagse en toegepaste kunst en daarnaast is er een beeldentuin, die we ook gaan bezichtigen. 

Historische kelders: www.historischekelders.nl

Museum Arnhem: www.museumarnhem.nl

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Ik heb het deelnemersaantal opgehoogd naar 12 de eerste 2 van de reservelijst kunnen zich aanmelden theo en petrah

  • Hoi Henriette,

   Als ik het goed heb begrepen geldt voor de reservelijst de regel: "Wie het eerst komt wie het eerst maalt". Zie ook de regels op de Aktivosite hierover...

   Vriendelijke groeten,

   Corine

 • Hoi Henriette,

  Heel graag ga ik nadien mee uiteten bij de Smidse👍, heel lekker 😋 en gezellig 👍😊!

 • Hoi Henriëtte,

  Op zondag 3 april jl heb ik met een groepje Aktivo'ers tijdens mijn uitje Arnhem eveneens de Eusebiuskerk bezocht. De grafkelders waren toen helaas niet te bezoeken wegens werkzaamheden aldaar. Deze werkzaamheden zouden zeker nog tot eind 2022 gaan duren aldus de medewerker die we hebben gesproken hierover.

  Dat zou betekenen dat je op 20 augustus as nog immer niet de grafkelders kan bezoeken. Heb je daar, om teleurstelling te voorkomen, misschien navraag naar gedaan? 

  Als ik me niet vergis wilde jij op 20-8 as toch de historische kelders in de binnenstad van Arnhem gaan bezoeken, klopt dat? Die zijn wel toegankelijk. Het zou m.i. heel leuk zijn om daar een rondleiding met een gids bij te doen; wordt ook aangeraden, zie maar.  

  Heel graag hoor ik van je, bijvoorbaat dank! 

  https://historischekelders.nl/

   

  Vriendelijke groeten,

  Corine

  Home - Historische kelders Arnhem
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.