• 20-08-2022 van 12:00 tot 17:00
 • Plaats: Arnhem
 • Laatste wijziging: 20 augustus

Vandaag gaan we eerst lunchen op de Korenmarkt. Na geluncht te hebben bezoeken we de historische kelders van Arnhem. Om 14.00 uur start daar een rondleiding door een gids van ‘t Gilde Stadswandeling Arnhem. Aansluitend lopen we of met ov naar Museum Arnhem. Dit museum is recent weer geopend. Het museum heeft een collectie van hedendaagse en toegepaste kunst en daarnaast is er een beeldentuin, die we ook gaan bezichtigen. 

Historische kelders: www.historischekelders.nl

Museum Arnhem: www.museumarnhem.nl

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Hallo Henriette

  Ik wil ook na afloop wel mee uit eten. Ik net nog gekeken. Ik reis via Denbosch

  Wanneer het niet kan dan hoor ik het wel.

 • Hoi Henriette,

  ik lees net het bericht van Corine. Ik wist niet dat er omleidingen waren voor de trein. Ik heb de NS site gecheckt maar ik vind het dan wel een hele onderneming worden om in Arnhem te komen. Ik meld me dan af. Mochten er te weinig mensen zijn in verband met je al gekochte kaartjes voor de rondleiding, dan betaal ik gewoon mijn deel. 

  groeten,

  Jos

 •  Beste allen,

  Vanwege de NS werkzaamheden en de inzet van bussen kan de bereikbaarheid van Arnhem zaterdag 20 - 8 as vertraging opleveren. 

  Ik woon in het centraal gelegen Ermelo en heb een klein 5-deurs Peugeootje 107,  waar met een beetje passen en meten 3 volwassenen inkunnen. 

  Op de terugweg kan ik degenen die meegaan uiteten bij de Smidse een lift aanbieden naar ns station Harderwijk. Vandaaruit kun je dan je treinreis naar huis vervolgen. 

  Mocht je dit willen, laat me dit dan even weten ajb.

  Hartelijke groeten,

  Corine 

  • Als dat meerijden nog kan graag. Maar begrijp ik het goed dat ik anders niet meer thuis kan komen dan?0

  • Dat is prima Petra. Er worden op bepaalde trajecten bussen ingezet, zie de website van de NS. PeterV komt ook met het OV uit de richting Amsterdam, net als Sophia. Zij hebben daar dus ook mee te maken....

   Tot straks, gezellig! 

   Hartelijke groeten, 

   Corine 

  • Corine heeft 't niet goed begrepen hoor. Ja,  ik reis wel met het OV,  maar niet via Amsterdam, maar via Lelystad en Zwolle. 

  • Volgens mij woon je net als Petra in Noord-Holland, Peter. Bedankt voor je aanvulling!

   De route die jij uitgezocht hebt 👍 zouden meer mensen uit die windrichting kunnen nemen 😊🙋‍♀️! 

  • Ik kijk even aan hoe het heen gaat met de bus. 

 •  Ik heb voor 10 personen geld betaald voor de wandeling dat is 6 euro per persoon  zouden jullie dit as zaterdag mee willen nemen

  • Fijn om dit te horen,  Henriette, bedankt 😊👍. Ik leg de gevraagde €6,00 voor de gids alvast apart voor je. 

   Tot zaterdag; heel gezellig 🙋‍♀️☺️!

   Hartelijke groeten, 

   Corine 

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.