• 28-08-2022 van 12:00 tot 20:00
 • Plaats: Den Bosch
 • Laatste wijziging: 30 juli

Vandaag gaan we naar Den Bosch, waar we het museum Jeroen Bosch, het Jheronimus Bosch Art Center, gaan bezoeken en daarna een boottocht langs de Dieze maken. Het Jeroen Bosch museum, het internationale kennis- en ervaringscentrum, is een unieke eerbetuiging aan de kunstenaar Jherominus Bosch, die rond 1450 is geboren en in 1516 gestorven is. Bezoekers kunnen hier zijn werk en leven ontdekken. Hierna gaan we een boottocht over de Dieze maken, die ons de mooie plekjes laat zien. Vooraf gaan we lunchen. Het adres volgt nog.

www.jheronimusbosch-artcenter.nl

www.dagjedenbosch.com/activiteiten/historische-route-op-de-binnendieze

 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Wij gaan bij van puffelen lunchen daarna rond 14.00 bezoeken wij het museum  tegen 16.00 wil ik de boot nemen  na afloop kunnen wij ergens gaan eten

  • Hallo Henriette, 

   Daarnet zag ik op de website van de rondvaartboot dat de laatste boot om 17.00 uur afvaart. Ik ben voornemens om een ticket van 17.00 uur te bestellen. Dan heb je ook wat meer tijd voor het Jeroen Bosch museum. 

   Vriendelijke groeten, 

   Corine

  • Hoi Henriette, 

   Dankjewel voor je reactie. Helaas heb je nog geen antwoord gegeven op mijn vraag omtrent de aanschaf van de kaartjes voor de boot. Soms kun je deze ter plaatse op de rondvaartboot kopen. In andere gevallen moet je ze in een apart havenkantoortje kopen.

   Weet je misschien ook hoe de werkwijze in Den Bosch is?

   Heel graag hoor ik nog even van je, bedankt alvast👍😊! 

   Vriendelijke groeten,

   Corine 🖐😉🍀

 • Hoi Henriette, 

  Leuk uitje👍😊! Heb je misschien enig idee hoe laat je die boottocht wilt gaan maken? Kunnen we daar dan ter plekke een kaartje voor de boot kopen of regel jij kaartjes? Heel graag hoor ik van je.

  Bedankt vast voor je reactie!

  Groetjes, 

  Corine 🙋‍♀️🍀

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.