• 28-08-2022 van 12:00 tot 20:00
 • Plaats: Den Bosch
 • Laatste wijziging: 26 augustus

Vandaag gaan we naar Den Bosch, waar we het museum Jeroen Bosch, het Jheronimus Bosch Art Center, gaan bezoeken en daarna een boottocht langs de Dieze maken. Het Jeroen Bosch museum, het internationale kennis- en ervaringscentrum, is een unieke eerbetuiging aan de kunstenaar Jherominus Bosch, die rond 1450 is geboren en in 1516 gestorven is. Bezoekers kunnen hier zijn werk en leven ontdekken. Hierna gaan we een boottocht over de Dieze maken, die ons de mooie plekjes laat zien. Vooraf gaan we lunchen. Het adres volgt nog.

www.jheronimusbosch-artcenter.nl

www.dagjedenbosch.com/activiteiten/historische-route-op-de-binnendieze

 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Hoi, ik ga ook graag mee uit eten.

  Reint

 • Hoi, ik eet ook graag mee.

  Groetjes Jozita

 • Hallo Henriette

  Ik eet ook graag mee.

  Groetjes Margret

   

 • Hallo Henriette

  Jeroen Bosch museum hoef je toch niet van te voren te reserveren. Ik hoor graag van je.

  Margret

 • Hoi Henriëtte,

  Na afloop van je leuke uitje Den Bosch ga ik graag mee uiteten, gezellig! Hopelijk is de bediening dan wel wat sneller dan de laatste keer bij De Smidse in Arnhem het geval was....😄

  Tot zondag! 

  Groetjes,


  Corine 🙋‍♀️

 • Wie gaat er mee eten na afloop 

  • ik eet graag mee.

 • Hallo dames

  Het is mij gelukt. Ik ga mee met jullie

  Tot zondag. Margret

  • Fijn om te horen dat het je alsnog gelukt is Margret 👍 ! De aanhouder wint! 

   Tot zondag aanstaande in Den Bosch, heel gezellig 👏😊. 

    

   Hartelijke groeten,

   Corine🍀🌻

 •  Hallo Henriette

   

  Ik zag op de site boottocht dieze dat er nog 3 plaatsen vrij zijn voor die dag en tijdstip. 16.00 uur.  Ik neem aan molenweg  Wanneer er eind van de week personen afzeggen bestaat de kans dat je voor de boottocht niet meer kan reserveren. Dat zou ik wel jammer vinden.

   

  Groetjes Margret

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.