• zondag 19-03-2023 van 12:30 tot 20:00
 • Plaats: Leiden
 • Laatste wijziging: 30 januari

Vandaag gaan wij 2 musea bezoeken:  Het Japanmuseum en Het Wevershuis.  Het Japanmuseum Sieboldhuis herbergt het mooiste uit Japan, achter een Nederlandse historische gevel.  Voor meer informatie ga naar www.sieboldhuis.org

Het tweede museum is Het Wevershuis museum. Het Leids Wevershuis is gevestigd in een historisch monument. Hier kun je kennis maken met de arme kant van Leiden in de laatste 4 eeuwen.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Dank je Henriette. Maar je kan alleen per half uur reserveren dus dan wordt het 14.00uur of 14.30uur?

 • tijdslot 14.15

 • Hoi Henriette. Voor welke tijd kunnen we een tijdslot reserveren bij het Sieboldhuis?
  https://tickets.sieboldhuis.org/nl/tickets

  Ik begrijp dat het wevershuis een klein museum is dat draait op vrijwilligers. Misschien is het handig om aan te geven dat wij komen.
  https://www.wevershuis.nl/

  Telefoonnummer:071-3010687 (algemene info, reserveringen en exposities) of 06-23203423 (algemene info)

  Groet Erik

  Japanmuseum SieboldHuis - online tickets
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.