• zondag 23-07-2023 van 11:00 tot 17:00
  • Plaats: Den Bosch
  • Laatste wijziging: vrijdag 21-07-2023

Dit is een stadswandeling speciaal voor liefhebbers van oude historische binnensteden.

's-Hertogenbosch, veelal Den Bosch genoemd is een heerlijke stad vol prachtige eeuwenoude monumenten en gezellige straatjes, een historisch centrum met de machtige Sint-Jans kathedraal. Het Museumkwartier, de Binnendieze en natuurlijk de heerlijke Bossche Bollen.

 We lopen eerst door het Paleiskwartier. Je vindt hier de moderne stadswijk met volop bouwkundige hoogstandjes. De naam van de wijk verwijst naar het Paleis van Justitie en vooral typerend zijn de architectonische wooncomplexen, het comfort en de centrale waterpartij. Een van de bekendste architectonische bezienswaardigheden Den Bosch is de Paleisbrug. De Paleisbrug is een park en voetgangersbrug in één en is na de High Line in Manhattan de tweede parkbrug ter wereld.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Deze reactie is verwijderd.
    • Wandeling is 14.4 km en het tempo is ontspannen. Het is een stadswandeling met diverse bezienswaardigheden en we hebben 2x een horeca. 

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.