Wij gaan wandelen langs landgoederen IJssel Landhuis Nieuw Rande.
De landgoederen Oud Rande, Smets Rande en Nieuw Rande vormen gezamenlijk een lijn in de geschiedenis van Keizersrande. De lijn begint bij Oud Rande. De naam zegt het al, het is de oudste van de drie. De naam duikt al op in archieven van 1285, toen de familie Van Rande de havezate bewoonde. Er is nauwelijks meer iets van over, alleen nog een oude toren, maar die zie je niet vanaf het wandelpad. Vanuit Oud Rande is Smets Rande ontstaan. Deze duikt voor het eerst in 1603 op in de tijd. Ook hier slechts nog vage sporen in de vorm van onder meer een eikenlaan en een gracht. En ten slotte dus Nieuw Rande met het zandgele landhuis waar je even kunt pauzeren op het terras in een sfeer van grandeur…

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Hoi Bert, bedankt maar dat hoeft niet, Marinus komt mij al ophalen. Tot morgen, groetjes, Petra 

  • Hoi Petra, ik kan je ophalen van station Deventer,  om 10.30 u. , als je dat wilt hoor ik het graag. Groetjes Bert

  • Ik ben zelf ook met het ov. Ga zelf met de ov fiets. Misschien kan Bert je ophalen vanaf het station. Groeten René 

  • Hoi allemaal,

    Ik kom as zaterdag met openbaar vervoer, is er misschien iemand die mij van het station Deventer kan ophalen? Alvast bedankt,

    Groetjes,

    Petra

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.