• 19-12-2021 van 11:00 tot 17:00
 • Plaats: Den Haag
 • Laatste wijziging: 18-12-2021

 

We lopen langs wat Den Haag ons te bieden heeft. 

Populaire straatjes, paleizen, hofjes, mooiste straat van Den Haag etc. 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • IN VERBAND MET LOCK DOWN GEEN BEZOEK AAN DEN HAAG MORGEN. TOT VOLGEND JAAR.       MELD JE AF DAN  WEET IK DAT JE HET GELEZEN HEBT A.U.B. 

   

  • Ik meld me af Rieky 

  • Hoi Rieky, 

   Wat jammer nu weer die lockdown hè? Gelukkig  hebben we een maand geleden nog een heel leuke dag en avond gehad tijdens ons bezoek aan het Esschermuseum met Henriette53 in Den Haag👍😊. 

   Helaas zal het nu wel weer even duren eer zoiets weer mogelijk is. Het afmelden kan op meerdere manieren. Je naam is nog niet weg van de deelnemerslijst bij bovenstaande activiteit; je profielfoto is immers nog zichtbaarheid. Om je naam helemaal weg te krijgen ga je nog een keer naar het vakje "deelnemers' en dan scrol je door naar "afgemeld",   dat je vervolgens aanklikt. Als je het zo doet verdwijnt je naam van de deelnemerslijst en schuift hij door naar de lijst "afgemeld "  waarna je afmelding een feit is.

    Het gebeuren op de website is best lastig in het begin als je net nieuw bent. Dat vond ik destijds (2019) ook als nieuw lid, vandaar dat ik je hierbij help.

   Fijne feestdagen alvast en tot ziens in 2022! 

   Hartelijke groeten, 

   Corine👋🙋‍♀️

  • Hoi Corine, edankt voor je bericht ,maar volgens mij is het nog niet goed gegaan

   jij ook fijne feestdagen en hoop ik dat het vogend jaar wel gaat lukken.

   groetjes Rieky

 • Hoi, ik heb te veel last van mijn rug om te slenteren/ wandelen. Dus volgende keer beter

  • Jammer Cor. Verstandig om thuis te blijven. Groetjes Herma

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.