We gaan verschillende exposities bekijken. Als eerste "De modellen van Gijs Bakker: De consument ziet vaak enkel het eindproduct als het gaat om design. Maar hoe komt een ontwerper eigenlijk tot een ontwerp?"

Dan "Screenwear – Exploring Digital Fashion: Digitale mode is allang geen sciencefiction meer. Mode die bestaat uit pixels in plaats van textiel."

Als laatste "Artificial Wave: ontwerpen op het snijvlak van technologie en het menselijk lichaam."

Op de derde verdieping zijn er ook nog diverse exposities. Dit museum is ook gespecialiseerd in keramiek en sieraden. Daarom leek het mij leuk om hier naartoe te gaan.

www.designmuseum.nl

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Hallo Astrid,

  Vanwege het feit dat jouw activiteit al om 16.30 uur eindigt wil ik graag met degenen die dat ook willen gaan uiteten bij de Chinees in Den Bosch, zo rond 17.00 uur. Marja uit Almere heeft aangegeven dat ze graag meegaat.

  Mochten er nog meer deelnemers mee willen uiteten bij de onderstaande Chinees, laat me dit dan zo spoedig mogelijk weten ajb. Dan ga ik een tafeltje reserveren voor de liefhebbers van Chinees eten.

  Hartelijke groeten,

  Corine

  https://www.nieuwgoldenrose.nl/

  Home
  Chinees Indisch restaurant – Nieuw Golden Rose Van harte welkom op de website van Nieuw Golden Rose Den Bosch. Nieuw Golden Rose is een Chinees-Indis…
 • Hallo Astrid,

  Weet je misschien al waar we gaan eten na afloop van het museumuitje?  Is er ook een lunchmogelijkheid in het Design museum? 

  Graag hoor ik het nog even van je, bedankt alvast. 

  Tot zaterdag!

  Vriendelijke groeten, 

  Corine 

  • Hallo Corine, er is een Brasserie, dus we kunnen daar wel iets gebruiken, groetjes Astrid

 • Zag het al

 • Heb datum toch gewijzigd!

 • Dag Joost, nou heb ik niet bij stil gestaan, duurt nog even groetjes Astrid

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.