• zondag 04-12-2022 van 12:30 tot 20:30
 • Plaats: Dordrecht
 • Laatste wijziging: woensdag 30-11-2022

Vandaag gaan we naar Dordrecht en bezoeken we twee musea. Als eerste bezoeken we het Dordrechts Museum. Buiten de vaste collectie ontdek je zes eeuwen schilderkunst. Er is ook een museumtuin bij. De tuin is een oase van groen en rust.

voor verdere info: www.dordrechtsmuseum.nl

Vervolgens gaan we naar het museum Huis Van Gijn. In dit museum dompel je jezelf in het leven van een welgestelde familie en hun personeel.

Voor verdere info: www.huisvangijn.nl

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Voor het huis van gijn  16.15

  • Hoi Henriette, ik heb gisteren al twee tijdsloten gereserveerd en het is voor beiden maar een tijdslot, nl. 11.00- 17.00 uur. Gr Diana

 • Willen jullie een tijdslot van 14.00 reserveren voor museum dordrecht

 • Henriette, ik probeer mij vanaf de reservelijst te verplaatsen naar de normale lijst. Lukt niet. Ik denk dat je het aantal moet ophogen.

 • Deze activiteit is verzet naar 4 december

 • Hoi Henriette,

  Als ik me niet vergis doen de beschreven links bij jouw activiteit het nog niet... Is wel een beetje jammer en waarschijnlijk niet de bedoeling?

  Naar ik hoop kan Bart je helpen hierbij. Ook voor het plaatsen van een foto en het redigeren van de tekst. 

  Vriendelijke groeten,

  Corine

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.