• zondag 30-01-2022 van 12:00 tot 15:00
  • Plaats: Huizen
  • Laatste wijziging: 30 januari

Op ditmoment ligt er in de haven van Huizen een groot drijvend Bijbels museum. Het gaat hier om de replica van de Ark van Noach. Het 70 meter lange schip is wel 9 meter breed en 13 meter hoog.De Ark neemt je mee op een reis langs de verhalen van Adam & Eva, Kaïn & Abel, Noach, Abraham, Mozes en Samson tot aan het Nieuwe Testament. 

Meer informatie https://arkmuseum.eu 

Ik ben zelf erg nieuwsschierig naar dit museum, dat ik alleen nog maar van buiten heb gezien.

Ik wil eerst even ergens wat gaan drinken en dan om 13.00 uur de boot bezoeken.

Helaas is de MJK hier niet geldig. Wel is het handig om je kaartje te reserveren.  Ik heb een kaartje met tijdslot 13.00 uur genomen. Doen jullie dat ook!

Als wij uit geken en beleeft zijn en het weer is redelijk wil ik met jullie nog een stukje door de  natuur bij Huizen en e.v.t. het oude dorp Huizen lopen.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Marijke, heb vertraging

  • Er zijn nog voldoende kaarten voor zondag 13.00 uur, dus bestel er nu vast één.

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.