Vanwege de strenge corona lockdown zijn alle activiteiten geannuleerd tot ten minste 9 februari 2021.

  • 06-09-2020 van 11:00 tot 17:00
  • Plaats: Otterlo
  • Laatste wijziging: 05-09-2020

Startpunt Café Restaurant De Waldhoorn, Dorpsstraat 2, Otterlo, waar we elkaar op het terras ontmoeten en tijd nemen voor een kop koffie.  Buiten het terras je eerst melden bij het personeel voor de corona incheck.  

Vandaag lopen we een gevarieerd klompenpad, door zowel bos - als agrarisch gebied en mooie uitzichten, en wie zegt dat de Veluwe vlak is? We lopen een gedeelte langs de grens van het nationaal park de Hoge Veluwe.

De randwal van het Otterlose bos, één van de oudste bossen van de Veluwe, was vroeger omgeven door grote stuifzandgebieden, (alhoewel we heden mooie doorkijkjes op stuifzandgebieden hebben). De wal is in de laatste 1000 jaar ontstaan door opgewaaid stuifzand. Tot plm. 1870 bestond dit "Hackenbosch"bijna helemaal uit inlands eikenhout dat werd gebruikt als brandhout. De schors werd vanwege het hoge looizuurgehalte gebruikt bij de leerlooierij, het conserveren van dierenhuiden.

We komen langs een oude "holle"weg met een dubbele houtwal, langs een waldlager, langs buurtschap Eschoten, waar van de 14e eeuw tot 1740 kasteel "Eeskooten" stond.

Horeca aan begin en einde bij de Waldhoorn en in het midden van de wandeling nog een mooie plek.

 

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

De verlengdatum wordt periodiek ververst. Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.