• zondag 17-09-2023 van 11:00 tot 18:00
 • Plaats: Weesp
 • Laatste wijziging: zondag 17-09-2023

Rondje vechtstreek op de fiets. We volgen de fietsknooppunten. We starten te Weesp en gaan via de Vecht langs Nederhorst den Berg. We nemen het pontje naar Nigtevecht en gaan daar via de fietsbrug het Amsterdam Rijnkanaal over naar Fort Nigtevecht . Hier doen we een stop voor koffie of wat fris. Ook is er de tijd om het fort van binnen en/of buiten te bekijken. Vervolgens fietsen we door het Gein richting Driemond naar Muiden. Dan even een terrasje doen bij de sluis? We sluiten af met de laatste 5 km. langs de Vecht naar Weesp. 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Deze reactie is verwijderd.
  • Hallo Andre,

   Het is misschien lastig om te begrijpen hoe de website precies werkt maar ik zie je naam - na je beschreven afmelding- nog steeds op de deelnemerslijst staan. Je bent officieel dus nog niet afgemeld voor deze activiteit. Daar is nog een 2e handeling voor nodig, gewoon even op de knop "afmelden" drukken! Is handig om te weten voor een eventuele volgende afmelding in de toekomst.

   Vriendelijke groeten,

   Corine 

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.