Tot 26 juni geldt een maximum groepsgrootte van 4 personen. Bij wandelsport is dit 30 personen.
 • 06-09-2020 11:15
 • Plaats: Alphen aan de Rijn
 • Laatste wijziging: 06-09-2020

Vanaf het station fietsen we door een mooi tuinbouwgebied naar Gouda toe. Gouda heeft een mooie binnenstad. In de buurt van de Waag wil ik op een mooi terassje zitten voor de koffiestop.

Daarna fietsen we over mooie polderdijkjes via Hekendorp naar Oudewater toe. Mocht de wind te sterk zijn, kunnen we de tocht daar inkorten door rechtstreeks naar de Reeuwijkse plassen te fietsen. Tussen Hekendorp en Oudewater fietsen we over een dijk waar allemaal fruitbomen staan. Deze staan om deze tijd mooi in bloei. Het lijkt er een beetje zoals bij De Linge.

Oudewater is een mooi historisch plaatsje met zijn heksenwaag. Vanaf Oudewater fietsen we naar De Reewijkse plassen. Via Reewijk en Boskoop fietsen we weer naar Alphen terug.

 

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • ik weet niet wat er aan de hand is, maar het lijkt wel of mijn naam er weer eens op blijft hangen. ik ga dus niet mee!!!!
 • Rainer, ik heb mij helaas moeten afmelden en heb je hierover een pb gestuurd.
  Groeten van Dieke.
 • Sorry Rainer, ik ga toch afmelden, het gaat wel beter met mijn knieen, maar ik durf de afstand toch niet aan, in het verleden eerder mee gemaakt dat ik dan enthousiast mee ging, maar kreeg uiteindelijk de rekening gepresenteerd.
 • Ik heb de fietstocht verplaats naar zondag 6 september. De reden is dat er voor de zaterdag wind voorspelt is met hier en daar een buitje. Zondag is er minder wind maar valt er wel wat regen.
  Misschien kunnen jullie voor 6 september wat regelen om een fiets te huren.
  De kans is groot dat het weer toch anders is dan er nu voorspelt is maar sommigen moeten van ver komen en het zou jammer zijn om die teleurstellen.
  • sorry Rainer maar ik ga afhaken. Zondag andere verplichting.
 • Zoals ik al eerder heb aan gegeven zal hij mij zaterdag al geen fiets meer kunnen verhuren, dus daar zullen meer mensen tegen aan lopen Rainer.
 • Hou de site in de gaten.Misschien moet ik hem verplaatsen naar de zondag of een andere datum.
  Ze geven nu voor zaterdag windkracht 6 door. De fietstocht gaat veel over polderdijkjes dus bij wind wordt het een hele trap en is het niet leuk meer.
 • Hij stopt er op zeer korte termijn mee Rainer, ik kan dan dus niet mee.
 • hij stopt er op zeer korte termijn mee, ik kan dan dus niet mee Rainer.
 • Hoi Petra,

  Informeer maar wanneer hij ermee ophoudt
  Bij goed fietsweer laat ik de fietstocht gewoon doorgaan.
  Als je er geen fietsen meer kunt huren moet je maar je eigen fiets meenemen.
  Gaat dat niet,dan moet je je helaas maar afmelden.
  Volgend jaar organiseer ik er weer een in Leiden.
  Daar kan je altijd een fiets huren.
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.