• 11-07-2020 van 11:00 tot 19:00
  • Plaats: Texel
  • Laatste wijziging: 10 juli

Het is ondertussen een klassieker :  Een heerlijk fietsdagje Texel ! 

We nemen de boot van 11:00 uur uit Den Helder . Bij de haven op Texel is het mogelijk om een fiets te huren. We fietsen de voormalige Thijsseroute. We fietsen eerst over de Waddendijk naar Oudeschild. Als de horeca open is, houden wij daar een lunchstop. Hierna fietsen wij door het mooie dorpje Oosterend. Vervolgens steken wij over naar de Noordzeekant van het eiland. 

 Als het mooi weer is, kunnen wij misschien even een korte strandwandeling maken en nemen een een hapje en een drankje  in het gezellige dorpje De Koog. De terugweg naar de boot gaat  over het mooie fietspad langs de Noordzee.  De fietstocht is ongeveer 55 km. maar we houden voldoende rustpauzes om er een relaxed dagje van te maken. 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

 
 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.