Tot 26 juni geldt een maximum groepsgrootte van 4 personen. Bij wandelsport is dit 30 personen.
  • 19-07-2020 van 9:00 tot 17:00
  • Plaats: Woerden
  • Laatste wijziging: 14-07-2020

De vierde etappe loopt van Woerden naar Schoonhoven. De drie grote plaatsen die we aandoen zijn Woerden, Oudewater en Schoonhoven.  Dit gebied viel afwisselend onder het gezag van de bisschop van Utrecht en de graaf van Holland, Floris wist kort na aanvang van zijn ambt het gebied aan zijn domein toe te voegen. Tegenwoordig valt Woerden weer onder Utrecht.

Zoals we na het wandelen van het Limespad weten is Woerden een plek die al sinds de Romeinse tijd bewoond wordt en altijd een kleine nederzetting gebleven.
In Oudewater staat een waag gebouw waar in de middeleeuwen vermeende heksen werden gewogen. Dit was de enige plek in Europa waar je een certificaat van 'onschuld' kon krijgen. De route loopt door bekend Hollands veenlandschap in het Groene Hart.
De route eindigt bij de bushalte in Schoonhoven waar je de bus naar Utrecht,  Gouda of Rotterdam kan pakken.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Hoi Jos,
    Dank je voor de uitnodiging. Kan helaas niet mee wandelen. Fijne wandeling. Groet Christina
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.