Voor wie Koningsdag, net als ik, maar gedoe vindt en liever de hort op gaat cool

2 dingen vooraf:

1. Als het tegenzit: veel modder! Houd je daar niet van: schrijf je NIET in.

2. Ik kan je evt ophalen bij treinstation Culemborg om 12.00 uur. Anders zie ik je bij Caatje aan de Lek om 12.15 uur.

Goilberdingerpad, een Klompenpad door de uiterwaarden van de Lek en over boerenland bij Culemborg. Stoere forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie vinden we hier. Weidse zichten over de weilanden. En modder, als het tegenzit (of meezit, ha, ha!).

Bij Caatje aan de Lek starten we met koffie, gebak of lunch. 

Ingebed in de polders van het rivierenland en de uiterwaarden van de Lek ligt Werk aan het Spoel. Het Forthuis, het Amfitheater, de Genieloods, de Kogelvanger en de Bomvrije gebouwen herinneren aan de plek die het ‘Fort’ inneemt in de geschiedenis van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Dit unieke stelsel van verdedigingslinies en verdedigingswerken is toegevoegd aan de Stelling van Amsterdam en opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Samen zijn ze nu de Hollandse Waterlinies.

Bij Werk aan de Spoel en ook verderop lopen we langs mooie fruitboomgaarden. Die zullen in april schitterend in bloei staan. Verder zullen we veel bloeiende bloemen zien.

Op het eind (als we rechtsom lopen) komen we langs fort Everdingen.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Wil je mij ook bij het station ophalen.

  • Tuurlijk!

 • Dank je, het duurt nog even, ik zorg op tijd ben.

 • Beste Ingrid

  kan je mij op het station ophalen. Ik kom met de trein vanuit Goes.

  groetjes Ria

  • Ja, natuurlijk! 

   Voor dat korte ritje, passen er nog 3 mensen bij.

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.