Vanwege de strenge corona lockdown zijn alle activiteiten geannuleerd tot ten minste 9 februari 2021.

 • 06-12-2020 van 11:00 tot 16:00
 • Plaats: Utrecht
 • Laatste wijziging: 06-12-2020

Deze superafwisselende en boeiende stadswandeling voert langs de groene Catharijnesingel over de stadswal, langs het Spoorwegmuseum, door vele parken (waaronder het Wilhelminapark, een Rosarium, Stadsnatuurpark Bloeyendael en het Griftpark), door de Voorveldse Polder, de rustieke Wittevrouwenwijk en de oude binnenstad. Daar kuieren we langs de Weerdsingel, de Oude- en Nieuwegracht, de Domtoren en -kerk, door gezellige winkelstraten, smalle steegjes en rustieke hofjes naar de kloostertuin van de Mariaplaats. Na het winkelcentrum Hoog-Catharijne zijn we weer op het station.

Info wandeling: https://www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/groene-wissel-utrecht-cs/15153/

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Hoi,Edwin en andere potentiële deelnemers . Als de edwim het goed vindt wil ik eventueel een derde groepje leiden langs de stadssingels . Er zit een mooie beschrijving en plattegrond bij zie ik, print ik die uit . Ik hoor het wel . Jacob
  • Hallo Jacob,
   In eerste instantie voelde ik me een beetje onder druk gezet worden. Maar ik vind het uiteindelijk toch een goed idee. Het is wel op het laatste moment, dus ik benieuwd als ik de deelnemerslijst verhoog, of er nog meer aanmeldingen komen.
  • Ondanks het verhogen van het maximum aantal deelnemers zie ik dat 't niet het beoogde effect heeft gegeven. Dat is jammer, want dan had deze discussie ook niet gevoerd hoeven te worden. Misschien was het ook wel te kort van te voren dat het maximum aantal was verhoogd.
  • Ja, dat is idd heel spijtig Peter. Net als jij had ik ook graag wat eerder van deze lijstuitbreiding gehoord! Dan had ik er met m'n planning rekening mee kunnen houden. Laat het een les zijn voor een volgende keer 👍☺.

   Hartelijke groet,
   Corine
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

De verlengdatum wordt periodiek ververst. Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.