Vanwege de strenge corona lockdown zijn alle activiteiten geannuleerd tot ten minste 9 februari 2021.

 • 09-08-2020 11:30
 • Plaats: Heerhugowaard
 • Laatste wijziging: 06-08-2020

Over de prachtige, lommerrijke stationsweg wandelen we door de bebouwing van Heerhugowaard naar 't Waarderhout: een flink bos waarin we over boswegen en een smal bospaadje een wandeling doorheen maken. Daarna gaan we over rustige asfaltwegjes en graspaden de Heerhugowaard verkennen, onderweg wandelen we door het pittoreske dorpje Oterleek en komen we langs een heuse wijngaard. De terugweg gaat door het Huygendijkbos, Park Luna, langs een groot recreatiemeer en over de hooggelegen dijk langs het kanaal Alkmaar - Kolhorn. Vanaf die dijk genieten we van een prachtig uitzicht over polder Broekhoorn. Deze route gaat voor een flink deel over verharde paden en wegen, gaat een flink stuk door en langs bebouwing en een enkele keer lopen we langs een drukke weg. De fietspaden kunnen met mooi weer aardig druk zijn, meestal is daarlangs dan wel een grasstrook

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Hai Adri,
  Hartelijk dank voor het verplaatsen van je mooie wandeling naar augustus as👍. Heel fijn, ik zie er naar uit. Naar ik hoop zullen tegen die tijd de Coronamaatregelen eindelijk verleden tijd zijn!

  Tot horens/ziens!

  💖elijke groeten,
  Corine
 • Ik heb deze wandeling verplaatst van 5 april naar 9 augustus. Hopelijk kan deze wandeling dan wel doorgaan.
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

De verlengdatum wordt periodiek ververst. Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.