• 04-07-2021 van 11:15 tot 17:00
 • Plaats: Oudewater
 • Laatste wijziging: 4 juli

Vandaag gaan we een Groene Wissel wandelen. Oudewater:  Jaagpad, Tiendweg en Polders, 17 km

Na de leuke sightseeing door het pittoreske, historische stadje Oudewater wandelen we kilometerslang over graspaden en -wegen (samen het Jaagpad vormend), een rustige asfaltdijk en een fietspad langs de Hollandsche IJssel naar het eveneens historische stadje Haastrecht. Onderweg komen we in Hekendorp langs de Goejanverwellesluis en CR Goejanverwelle. Na de gezellige straatjes van Haastrecht, gemaal de Hooge Boezem en een fietspad van 300 meter langs een drukke weg gaan we de serene stilte ervaren van het Hollandse Polderlandschap. We kuieren maar liefst 7 kilometer over een zeer afwisselend begroeide Tiendweg weer naar Oudewater. Het zijn lange trajecten; ondanks de afwisseling kunnen sommige wandelaars dat wat monotoon vinden. Advies is om een lange broek of afritsbroek aan te doen. Op de Tiendweg baan je je een weg door heuphoog gras, met hier en daar brandnetels, bramentakken en berenklauw. Tevens kan bij regenachtig weer verstandig zijn om (waterdichte) schoenen aan te doen.

Info en foto's van de wandeling: Groene Wissel Oudewater

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Mochten er nog meer deelnemers willen meerijden vanuit Utrecht, stuur mij dan een privebericht.

  Groet, Edwin

 • Is er een aktivolid, die toevallig langs station Utrecht komt en het geen punt vind mij op te pikken? Ik zag dat de bus er bijna een uur over doet. Dat is wel erg lang. Is het niet mogelijk dan geef ik het plekje door aan een ander. In dat geval wens ik iedereen een fijne wandeling toe.

   

  gr Dorris

  • Hallo Dorris,

   Ik kan je wel ophalen. Ik stuur je wel een prive bericht.

   Groet, Edwin

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.