Vanaf het station verlaten we Lunteren en lopen we door het Buurtbos naar de Lunterense Boer voor de eerste horeca. We kunnen hier eventueel ook lunchen.

Daarna gaat de route verder, afwisselend door bos en over heide en doorkruisen we het fraaie Wekeromse Zand, een nog levend stuifzandgebied. We passeren het geografische middelpunt van Nederland en dan dient zich ook al snel de volgende horecastop aan. Maar daar tussenin zal er bij fraai herfstweer ook genoeg gelegenheid zijn voor een pauze  op een mooi plekje in de natuur.

Tenslotte eindigen we weer bij het station van Lunteren. Voor wie zin heeft kan vanaf hier nog een gelegenheid op zoeken om een drankje te doen en te proosten op een geslaagde wandeling of om iets te eten.  

We maken er een rustige wandeling van met voldoende pauzes, zodat we ook goed kunnen genieten van de mooie natuur om ons heen. Dus, hopelijk tot ziens in de fraaie omgeving van Lunteren!

 

Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Mocht je op een later moment onverhoopt verhinderd zijn om deel te nemen aan deze activiteit, meld je dan gewoon tijdig af. Of het nou ¨overmacht¨ betreft of niet, dat zal. Maar gaan we ons maar even niet aan storen. 

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.