• zaterdag 07-10-2023 van 11:30 tot 18:00
 • Plaats: Lunteren
 • Laatste wijziging: zaterdag 07-10-2023

Vanaf het station verlaten we Lunteren en lopen we door het Buurtbos naar de Lunterense Boer voor de eerste horeca. We kunnen hier eventueel ook lunchen.

Daarna gaat de route verder, afwisselend door bos en over heide en doorkruisen we het fraaie Wekeromse Zand, een nog levend stuifzandgebied. We passeren het geografische middelpunt van Nederland en dan dient zich ook al snel de volgende horecastop aan. Maar daar tussenin zal er bij fraai herfstweer ook genoeg gelegenheid zijn voor een pauze  op een mooi plekje in de natuur.

Tenslotte eindigen we weer bij het station van Lunteren. Voor wie zin heeft kan vanaf hier nog een gelegenheid op zoeken om een drankje te doen en te proosten op een geslaagde wandeling of om iets te eten.  

We maken er een rustige wandeling van met voldoende pauzes, zodat we ook goed kunnen genieten van de mooie natuur om ons heen. Dus, hopelijk tot ziens in de fraaie omgeving van Lunteren!

 

Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Hallo allen,

  Nog even ter info. Gezien een aantal wisselingen in de deelnemerslijst heb ik nu het definitieve aantal aan de horeca's doorgegeven. Een meevallertje bij restaurant ' t Hek, de tweede stop, is het evt wel mogelijk is om apart af te rekenen. Dit in tegenstelling tot eerdere berichten. Echter bij de Lunterense Boer, de eerste stop, blijft dit ongewijzigd. Blijf dus rekening houdrn met voldoende contant geld op zak. 

  Verder, het beloofd morgen een aardige herfstdag te worden met mogelijk vele paddestoelen uit de grond.

  We zien elkaar om 11.30 uur aan de voorkant van het stationnetje van Lunteren. To dan. 

 • Attentie deelnemers,

  Voor deze activiteit heb ik de horeca gereserveerd voor 15 personen bij de Lunterense Boer. Aangezien ze een duidelijke keuze willen tussen uitgebreid lunchen of alleen iets drinken met een gebakje o.i.d. heb ik de keuze gemaakt voor het laatste, omdat niet iedereen misschien een lunch wenst.

  Zoals bij hierboven ook al aangeven kan apart afrekenen een ding zijn. Dit is door deze horeca ook bevestigd. Aapart afrekenen is hier niet gewenst, gezien de drukte op zaterdag. Daarom rekent iedereen bij deze horeca handje contantje en zoveel mogelijk gepast af aan tafel. Individueel pinnen is dus ook niet mogelijk, omdat dit onder apart betalen valt. Nogmaals, neem dus ook voldoende contant geld mee, want het is niet de bedoeling dat er geld voor anderen voorgeschoten wordt.

  Laten we verder hopen op een mooie herfstdag met veel paddestoelen, zonder dikke bliksem. 

   

   

   

  • Top, dank voor het regelen.

  • Een duidelijk verhaal. bedankt Johan.

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.