• zondag 18-12-2022 van 10:05 tot 17:00
  • Plaats: Zoetermeer
  • Laatste wijziging: zondag 18-12-2022

In de winterperiode een aantal kortere wandelingen in de Haagse Regio.
De wandeling start bij NS station Zoetermeer, we wandelen door het Westerpark via de nieuwe Driemanspolder naar het Buijtenpark. In het Buijtenpark pauzeren we in Snowworld voordat we de hoogste toppen in de Haagse regio gaan bedwingen.
Daarna volgen we de rand van de Zoetermeerpolder naar de Geerpolder. Na een rust bij het boerderij het Geertje vervolgen we de route door Zoeterwoude naar Cronesteijn. Na Cronesteijn lopen we naar station Leiden Lammenschans, wie wil kan mee door de binnenstad van Leiden naar het eindstation Leiden Centraal

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Gisteren was het bij mijn wandeling ook glad en voor sommige mensen slecht en gevaarlijk lopen.

    Mijn wandeling heb ik toen met 60 procent kunnen inkorten.deze wandeling is nu te lang met deze omstandigheden.

  • In verband met de sluiting van de Mandelabrug in Zoetermeer is de start verplaatst van Station Zoetermeer naar station Zoetermeer-Oost

    Jos.

    • 👍

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.