• 19-01-2020 van 15:15 tot 19:00
 • Plaats: Utrecht
 • Laatste wijziging: 18 januari

Let the good times roll! Zo aan het begin van het nieuwe jaar tijd om de ballen weer eens goed te laten rollen op de indoor banen van de Jeu de Boules bar in Utrecht. Wil jij goed voorbereid bij JEU verschijnen? Klik hier alvast voor de spelregels. Vorig jaar zomer waren we er ook met een groepje. Nu wil ik een kortere baanhuur, (50 minuten met 2 consumpties en 3 borrelhapjes)  maar ook met een hapje eten achteraf. Op de kaart staan o.a. burgers en plates: tafelreservering 17.00
Klik hier alvast om de menukaart te bekijken.

We lopen in 10 minuten gezamenlijk van CS Utrecht naar Jeu De Boules Bar, Paardenveld 3.

Baanhuur en borrel / hapjes kost € 12,50 pp. Het makkelijkst is als je dit contant meeneemt, want ik schiet het terplekke voor.  Dan kan ik weer een hele tijd vooruit met contant geld.

Ik hoog evt. het aantal deelnemers op en reserveer evt een baan extra. Het is aan jullie!

Heb nu 3 banen gereserveerd. De mannen zijn ook welkom voor een potje mannen tegen de vrouwen!

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Beste Marja, helaas moet ik mij afmelden want er is gisteren een kies bij mij getrokken en daar heb ik nog veel last van. Ik moet antibiotica slikken en kan niet alles eten. Jammer maar ik kan dus niet komen!
  • Hopelijk gaat het snel over Ankie, tot een volgende keer.
 • Jammer Astrid beterschap.
 • Sorry, meld mij helaas af heb een griepje te pakken en blijf liever thuis.gr Astrid
 • De ontmoetingsplek is voor mij niet helemaal duidelijk. Onder de wolk in stationshal Utrecht, 15.15 uur. Onder de wolk? Graag verduidelijken.
  • Hallo Marjolein,

   Voor informatie over "onder de wolk" zie https://aktivo.nl/forum/tip-afspreken-onder-de-wolk .

   Jan
  • Hoi Jan,

   Ik weet nu hoe de wolk eruit ziet, nu het nog zien te vinden op welke locatie het hangt. Het is me niet eerder opgevallen dat er zo n wolk hangt.

   Ik kom met de bus, kan ik bij de wolk komen zonder dat ik met mijn ov pas incheck op het treinstation? Zelf kom ik aan bij de hal aan de kant van de jaarbeurs.
  • Marjolein, De Wolk hangt in de stationshal aan de kant van Hoog Catharijne. Als je met de bus aankomt, dan kun je om het deel van de hal met de poortjes heen door over de galerij te lopen. Globaal gezien tussen het Service Point en de stationspiano.
   Maar hoe meer uitleg ik geef, hoe moeilijker het wordt. Kijk in de hal in het rond, inchecken en binnen een halfuur uitchecken kost niets of vraag het aan het servicepersoneel.
  • Hoi Joost,

   Komt wel goed, zal om me heen kijken

   Tot zondag
  • Prima actie Jan! Je houdt de site scherp in de gaten, super! Tot zondag!

   H.G.
   Corine
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

 
 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.