• 17-07-2022 van 13:00 tot 19:20
 • Plaats: Amsterdam
 • Laatste wijziging: 17 juli

Vandaag gaan we het kattenkabinet en de botanische tuin bezichtigen, beiden op loopafstand of eventueel per tram bereikbaar. Het kattenkabinet is een klein museum. In dit museum speelt de kat een rol in kunst en cultuur. Verdere info: www.kattenkabinet.nl

Na dit bezocht te hebben bezoeken we de botanische tuin. De tuin bestaat uit een buitengedeelte en een kas. Er zijn o.a. een rotstuin en een  www.dehortus.nl

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Henriette, ik moet me helaas afmelden. Op dit moment zit ik op pechhulp te wachten voor mijn auto. Ik ben zojuist gebeld dat dit nog wel 1,5 uur gaat duren. Dus het wordt wel heel laat vanavond. Dat wordt dan te laat voor mij om morgen nog fris te zijn. Ik had anders graag meegegaan.

 • Henriette je zei gisteren tegen mij dat het de Hortus Botanicus is namelijk.

 • Heb net gebeld  je hoeft geen kaartje te bestellen

 • Bij kosten staat botanische tuin gratis toegang. Voor de Hortus moet je wel een kaartje kopen. Eerst stond er een link naar een andere botanische tuin. Wat is nu juist?

   

 • Nu staat er hortus botanicus. Is het nu toch hortus botanicus?

 • Wij gaan lunchen in eetcafe bazel

 • Willen jullie een tijdslot van half 3 nemen voor het katten kabinet

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.