• 24-12-2020 11:30 tot 27-12-2020 14:00
  • Plaats: Westelbeers, tussen Tilburg en Eindhoven
  • Laatste wijziging: gisteren

Ik heb zin om met Kerst er een paar dagen tussen uit te gaan en lekker te wandelen en gezellig te eten.Heel wat van ons hebben nog een voucher van KRAS van de reis met Pasen die wegens corona niet door ging.Als je deze reis bij KRAS boek kun je die hiervoor gebruiken. Je kunt ook bij Aktiva boeken.

Tijdens dit kerstarrangement is op zowel de eerste als de laatste dag een uitgebreide lunch inbegrepen!  De diners zijn feestelijk aangekleed. Maar het gaat natuurlijk niet alléén om het hotel. De door de reisorganisatie uitgezette wandelingen mogen er ook wezen. Deze voeren door het uitgestrekte landelijke gebied waarin het hotel gelegen is. Bossen, landerijen en boerderijtjes voeren hier de boventoon. Samen met onze wandelreisleiding, trekken we er iedere dag weer op uit voor een fijne wandeling.

https://www.kras.nl/vakantie/nederland/reis-az22954/single-kerstreis-wandelen-brabantse-kempen

www.aktivatours.nl/nederland/wandelvakantie-single/singlereis-kerst-wandelen-brabantse-kempen-4-dagen/GBRKE4

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Helaas is deze reis, zowel bij KRAS als Aktivatours, nu niet meer te boeken.
  • Goede morgen , heb net geboekt bij kras nu was het 399 euro wordt duurder
    grtn Harrie
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

Inloggen om te zien wie online is.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.