Vanwege de corona lockdown zijn alle activiteiten geannuleerd t/m ten minste 25 april 2021.

Wie wil er met Kerst nog een paar dagen uit? Bij Aktiva Tours hebben ze nog een leuke kerstreis in de kop van Drenthe. Ik heb inmiddels geboekt. Wie gaat er mee?

Een gebied dat elke kilometer anders is door de overgangen tussen zand, klei en moeras. Een gebied ingeklemd tussen Groningen en Assen met verschillende Nationale Parken. Dat is de Kop van Drenthe. Slenterend over de Brink of door Nationale Parken komen we de geheimen uit de prehistorie tegen. Ontdek verborgen beken en meren, spot een Schotse Hooglander en struin door het eeuwenoude Esdorpenlandschap.

De uitvalsbasis van de reis is Hotel Onder de Linden, gelegen middenin het levendige centrum van Roden en op loopafstand van de bossen. Het is een gezellig, sfeervol en gastvrij hotel met een groot terrein achter het hotel waar we de auto gratis kunnen parkeren. 

Meer informatie, zie: https://www.aktivatours.nl/nederland/wandelvakantie-single/single-kerstreis-wandelen-in-de-kop-van-drenthe/GKOPDK

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Aktiva heeft wel een rommelig reizigersbestand. Voorletters, achternaam en M/V worden doorelkaargeklutst. Zoals zondag een man die vrouw is. En ik heb in hun e-mailbericht ineens andere voorletters gekregen.
 • Ik kreeg net bericht van Aktiva Tours dat deze reis helaas ook niet door kan gaan vanwege de lockdown.
 • Ik vrees toch dat Aktiva gaat cancellen. We mogen immers wel slapen, maar niet van het restaurant gebruik maken.
  • Is nu een feit helaas. Kreeg net mail binnen van Aktivatours. Was wel te verwachten.
  • Ja, die annulering zit er dik in helaas. Ook roomservice is nu verboden geworden; hotels mogen geen eten meer serveren...Kerstbomen om je huis gezellig mee te maken mogen nog wel verkocht worden. Ik ga de mijne dit weekend van zolder halen 🎄☺👍
  • Ik ga ook maar een boompje halen oid als ze dat nog bij de supermarkt hebben.
 • Beste allen,
  Hebben jullie het afgelopen weekend ook de reisbescheiden van deze mooie kerstreis mogen ontvangen van Aktivatours? Waarschijnlijk gaat de reis nu wel door, ik zie er enorm naar uit, heel fijn & gezellig!

  Tot gauw!

  Hartelijke groeten,
  Corine
  • Ja, en Renee heeft waarschijnlijk een transformatie ondergaan, haha.
  • Beste Stef, toch niet. Ik ga liever niet op pad in deze situatie met beperkingen. Vier de feestdagen met een beperkt aantal vaste vrienden 🤓 (3).
  • Ik bedoel Renee Heijink.
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.